Bewertungen von Het Vinkennest Groningen

Neue Beurteilungen

4.0
Willeke
7 Oktober 2023

We hebben de kruiden gemist waar we wel om gevraagd hebben bij de kibbeling. (Dat maakt het voor ons eigenlijk af) Verder waren ze op tijd met de bestelling klaar hebben toen we het kwamen ophalen.

Anna
7 Oktober 2023

Top!

Patrick
3 Oktober 2023

Lekkere patat en snacks, online besteld op een bepaalde tijd en was direct klaar. Alles was nog heet toen ik thuis kwam.

Anne
27 September 2023

Super! Vers, warm en lekker. En precies op tijd de bestelling klaar. En vriendelijke service!

Smit
27 September 2023

Bestelling geplaatst, ophalen 19.20 uur het eten pas klaar om 19.50 đŸ€”đŸ€”đŸ’€đŸ˜”

Aafke Werkman
17 September 2023

We hadden 'Groningse' patat, doen we niet weer. De rest was prima!

Peter
6 September 2023

Ik ja online besteld, dat ging prima. Afhaaltijd was 17:40, maar ik kreeg het pas om 18:10. Terwijl dat mensen die na mij hadden besteld het eerder kregen. Dus dat ga ik niet weer doen.

Alice
3 September 2023

Sausjes misten bij spareribs

Jacco
23 August 2023

Was weer een heerlijk broodje

Sharma
16 August 2023

harde werkers, goede en snelle service en klassiek lekker!!

Jolanda
14 August 2023

Slecht! Voor de 3e keer een verkeerde bestelling. Telkens als ik een boerenfriet fvp ( friet van Piet) bestel, krijg ik iets heel anders (Iets met wortels en doperwten). Ook als ik bij de internetbestelling dit nogmaals benadruk gaat het niet goed. Toen ik dus thuis kwam en het ontdekte kon ik ook geen telefonisch contact krijgen ( voicemail geeft aan dat het te druk ik). Ik ben toen maar in de auto weer gestapt en teruggereden. Dan is het vervolgens weer wachten tot je aan de beurt bent. Men had geen idee hoe het zat met die boerenfriet. Nadat ik heb uitgelegd dat ze twee soorten boerenfriet verkopen en er verschil tussen zit, kreeg ik uiteindelijk het gevoel dat ik begrepen werd. Het kon alleen niet opgelost worden want de juiste boerenfriet moest bijgemaakt worden en de meneer die mij hielp had geen idee hoe dit zelf te maken ( had nog gebeld met de baas, maar kreeg geen antwoord ). Ik kon mijn geld wel terugkrijgen. De Aziatische mevrouw die mij bij de kassa hielp keek zeer chag

Antwort von Het Vinkennest

Beste Jolanda, het spijt mij erg dit te horen, wij hebben inderdaad twee varianten van de boerenfriet. Onze eigen originele met doperwten, wortels, mais, champignons, spekjes en ui en de variant van friet van piet, met paprika, prei, shoarmavlees, ketjap en sambal. Wegens gebrek aan personeel en ziekte, kan het voorkomen dat het personeel nog niet alle kennis van ons gehele assortiment bezit. Dat overkwam u dus. Mijn excuses voor uw enorme ongemak.

Chris
11 August 2023

Prima kerel die Chris. Goeie baard, goed eten helemaal niks mis mee

Michiel
10 August 2023

Online besteld en ook betaald en conform afspraak was het op het tijdstip ook klaar. Alle collega's hebben lekker kunnen eten.

Drent
7 August 2023

Eten was prima Alleen jammer dat er hele grote stukken ui in het bakje speciaal zaten

abel
25 Juli 2023

weinig spek voor de rest wel lekker

Liesbeth Boddeveld
24 Juli 2023

Zoals altijd geweldig lekker!

rieks vd laag
2 Juli 2023

Keurig op tijd het eten klaar Zeker de moeite waard om weer terug te komen.

Chris
30 Juni 2023

Beste vent die Chris

Chris
26 Juni 2023

Mooie prijzen en prima kerel die Chris

Ronald Stom
25 Juni 2023
Rodo
6 Mai 2023

Heerlijke patat

Henk de Jong
26 April 2023

Het was gewoon echt heerlijk en voldoende!

FS
20 April 2023

Grote porties. Warm en lekker

Frouwke
20 April 2023

Eten was zoals gewoonlijk alleen de bananen milkshake was niet lekker van smaak. Zat geen smaak aan.

Rodo
15 April 2023

Bijna altijd heerlijke patat! Vandaag helaas wat druk en was de patat te kort gebakken

Steenbergen
25 MĂ€rz 2023
Liesbeth Boddeveld
19 MĂ€rz 2023

Ondanks de vrijdagdrukte, wederom alles piekfijn in orde! "TOP'"

Johan van Til
13 MĂ€rz 2023
D
11 MĂ€rz 2023

Ik had bestelling gedaan maar was 2x ingediend maar ze hadden me gebeld dus dat is goed maar had ophalen op half 6 en ik was er om half 6 maar bestelling was pas om 10 voor 6 klaar beetje jammer als je een bestelling doet en op komt halen dat je dan bijna 20 minuten moet wachten

Liesbeth
14 Februar 2023

Het was weer "SUPER"!!! Vriendelijk personeel

Joan
5 Februar 2023
Alice
4 Februar 2023

Bestelling niet helemaal compleet en verkeerde patat soort bij een portie

Naomi
3 Februar 2023

De raspatat, berehap en kikastick waren heerlijk! De saté was ook prima. Maar de lemper viel echt tegen, viel helemaal uit elkaar. Was gewoon geen plakrijst maar gewone rijst! En de rijst was niet eens helemaal gaargekookt. Erg jammer!

de Groot
30 Januar 2023

Kwaliteit eten was prima, alleen jammer dat ik een half uur moest wachten. Om 18.00 zou ik het op kunnen halen, maar pas tegen 18.30 kon ik de bestelling meenemen...

Jz
21 Januar 2023

Heel tevreden! Optijd gekregen, warm en heerlijk maaltijd ! Vriendelijke personeel en redelijk prijs! Aanrader! Toppie👍👍

I
9 Januar 2023

Super

peter zeef
8 Januar 2023

zo als gewoonlijk was alles zeer lekker.gwoon zo doorgaan,jullie zijn klasse

Demi brink
6 Januar 2023

Vergeten spullen , onvriendelijk personeel

Xtine
6 Januar 2023

Ik kon geen kindermenu online vinden? Dan maar los patat en kipnuggets besteld, ook niet erg😊 verder alles dikke prima!

Liesbeth
4 Januar 2023

Het was weer erg lekker! Personeel werkt zeer goed samen! "Top"

Rosa
2 Januar 2023
Otjeh Maluku
1 Januar 2022

Porties waren goed en de patat shoarma was lekker!

Koops
31 Dezember 2022

Hamburger broodje viel tegen zeker voor de prijs. Burger zelf was de helft van het kadetje

Ina
24 Dezember 2022

Hele goede service

Richard Beishuizen
22 Dezember 2022
Groningen
7 Dezember 2022

1x oorlog ipv speciaal. voor de rest prima

Lucas
5 Dezember 2022

Bestelling op tijd klaar en datgeen besteld, gaan we vaker gebruiken via het web bestellen.

Fem
22 November 2022

Lekkerste patat en sausjes

Hanna
21 November 2022

Top!

Yvonne
21 November 2022

Super, alles op tijd klaar!

Niels Hovius
12 November 2022

Omdat ik op de tijd dat van afhalen plotseling een alternatief moest bedenken. Omdat ze er toen pas achter kwamen dat er geen lever is. Terwille je al onderweg bent .

Antwort von Het Vinkennest

Beste Niels, Ik vind het erg vervelend dat dit vaak bij u gebeurd. Onze lever is een goed verkocht product en inderdaad als het op is kan ik het niet aan u verkopen. Door drukte begonnen we te laat met uw bestelling en dus kwamen er te laat achter dat de lever op was. Hadden we dit eerder geweten hadden we u natuurlijk op tijd gebeld. Nogmaals excuses.

Henk de Jong
12 November 2022

Bestelling 17.44 uur doorgegeven. Zou klaar zijn om 18.30 uur. Ze begonnen er pas om 18.40 uur mee klaar om 18.55 uur? Macaroni was lauw en er lag een half rauw ei op! 2 x snert besteld, bevroren bakjes meenemen! Krijg 2 x warme snert in bekers "om weg te gooien" zijn niet opnieuw weer in te vriezen!! Mijn AH plastic met twee bijgevoegde diepvries bakjes ook niet terug gekregen? Voel mij zeer teleurgesteld en benadeeld. Wil dan ook graag de snert en de diepvriesbakjes vergoed hebben. Totaal bedrag van € 12.50 terug te storten op mijn rekening lijkt mij hier dan ook op z'n plaats! Verder commentaar lijkt mij overbodig. Bekijk gewoon maar de bestelling. Mvg, Henk

Antwort von Het Vinkennest

Beste Henk, Ik heb u al een mail verzonden met reactie, maar mocht u deze niet ontvangen. Mijn excuses voor de misverstand. Ik had begrepen dat u de bakjes retour wou doen. En niet 2 koude porties mee. Dit is een kwestie van miscommunicatie. Zoals vermeld heb ik geen ei op de macaroni gedaan. Het geld voor de snert kunt u retour krijgen.

Bos
10 November 2022

Grote bestelling geplaatst. Bestelling was op tijd klaar, compleet, warm en lekker.

peter zeef
2 Oktober 2022

het eten was zeer lekker,klasse vooralzo doorgaan

Michael
18 September 2022

Patatje oorlog gekregen terwijl ik patatje pinda had besteld. Uien op broodje hamburger gekregen terwijl ik duidelijk had aangegeven dat ik dat niet wilde.

TdJ
10 September 2022

Het broodje shoarma, was de shoarma niet goed warm

Liesbeth
31 August 2022

Het was weer smakelijk! Top

Tuinstra
31 August 2022
Esmée
22 August 2022

Prima gegeten maar de bestelling was helaas niet compleet.

Liesbeth
21 August 2022
hans
17 August 2022

altijd goed.

Patrick
13 August 2022
Ankje Rijzinga
8 August 2022
Rob
6 August 2022

Ik heb een grote patat besteld.maar hoe klein is een gewone patat wel niet.

West
1 August 2022

Patat was te hard / te doorbakken. Niet zo lekker als ik gewend ben van t vinkennest.

Sanne
31 Juli 2022

Normaal heerlijk, vandaag echt veel te zout. Niet lekker.

Lia
31 Juli 2022

Het eten heeft een slechte kwaliteit. Ik heb vaker hier iets gehaald en altijd valt het kwaliteit tegen. Patat is meestal slap of wordt gebakken in oude olie waardoor het raar smaakt. Kroket smaakte niet eens naar kroket. Broodje hamburger zit zoveel saus op dat het niet te eten is. Ik heb het idee dat eten hier niet met zorgvuldigheid wordt bereid. Dit is jammer want zo verliezen jullie je klanten aan de concurrent. Ik haal bijvoorbeeld alleen iets bij vinkennest als andere cafetaria’s in de buurt als gesloten zijn. Ik zou jullie dan ook graag een tip willen meegeven: werk aan jullie kwaliteit. Probeer een keer zelf het eten uit wat jullie aan mensen meegeven

Rakul
29 Juli 2022

Als je iets om 17:00 besteld is het wel eens lastig als het pas om 17:10 klaar is.

peter zeef
24 Juli 2022

het eten was lekker,lekker,lekker en nog eens lekker.jullie zijn klasse.

Strijdhaftig
20 Juli 2022

Altijd wel goed! maar soms worden er dingen vergeten en de laatste tijd wat meer, daar ben ik minder blij mee. Dus een verbeterpunt.

Raspe
19 Juli 2022

Geen

M.Juistenga
18 Juli 2022

bestelling was niet compleet bakje joppie saus ontbrak

Mij
17 Juli 2022
Petra
17 Juli 2022
Niebouw
16 Juli 2022

Ik heb nu meerdere malen een broodje hamburger special bakplaat besteld. Echter deze keer zag ik tijdens het wachten op bestelling dat ze de hamburger nu uit een oven haalde. Hamburger was deze keer ook veel droger en de zijkanten van de burger knetterhard. Normaal gesproken zie ik dat ze de burger in een pannetje gooien. Hier valt wat mij betreft wat te verbeteren.

Antwort von Het Vinkennest

Beste klant, Wij danken u voor uw feedback, wij hebben sinds kort een combi steamer, met het oog we moeten van het gas af, proberen we te achterhalen wat we er allemaal mee kunnen. Tot op heden bent u onze enige klacht over de hamburger, we zullen ons hierop wenden. En kijken hoe we dit beter kunnen doen.

Liesbeth
15 Juli 2022

Erg lekker, goed verzorgd! Vriendelijk personeel!

Strijd
9 Juli 2022

Goede cafetaria! Maar soms word er wel eens wat vergeten. Snap het vanwege drukte maar kan eigenlijk niet.

Steenbergen
4 Juli 2022
peter zeef
3 Juli 2022

ik wou eerst 3 steren geven,omdat wat ik bestelt heb niet alles aanwezig was.maar naar een telefoontje werd alles in orde gebracht.zelfs kwamen ze de milkshake naar mijn huis bezorgt.jullie zijn klasse,en het eten was heerlijk.

M zwarts
2 Juli 2022

Grote bestelling gedaan ,mooi op tijd klaar , heerlijke patat ! 👍

Wim Weening
2 Juli 2022

Het eten was goed maar al voor de 2 e keer op korte termijn was de bestelling niet compleet ,en dan bel je en zeggen ze kom maar ophalen misschien beter om het dan na te brengen het is hun fout en als ik het ophaal is mijn eten koud.

Anoniem
27 Juni 2022

Eten was lekker en de bakken waren goed gevuld

Liesbeth
26 Juni 2022

Zoals altijd, uitstekend!

Liesbeth
9 Juni 2022

Zoals altijd goede kwaliteit en kundig en zeer vriendelijk personeel!

Klant
4 Juni 2022

Patat en eierbal waren super goed en lekker. Echter we hadden tweemaal de Pikante nasischijf (vegetarisch) en bleek dat hier gewoon vlees in zat. Dit is erg jammer en hebben we uiteindelijk niet opgegeten.

Bert
31 Mai 2022

Ik heb een kwartier op mijn bestelling in de cafetaria moeten wachten

M zwarts
25 Mai 2022

Friet en snacks waren weer heerlijk.( zoals altijd) Maar toch een puntje.Wij hadden een online bestelling gedaan om de friet op te halen om 17.15 uur.Bij binnenkomst om 17.15 aangegeven dat ik een online bestelling kwam halen.We zijn er mee bezig werd er gezegd. Er kwamen steeds meer mensen binnen. Om 17.28 had ik mijn bestelling terwijl er mensen die later binnenkwamen eerder hun bestelling hadden. Dat vonden wij toch jammer.

Kruizinga
22 Mai 2022

De raspatat bestond uit heel veel kleine stukjes dat versta ik niet onder een patat en ik had een frikandel speciaal ketchup besteld zat er curry op, kortom normaal altijd tevreden maar nu niet

Henk
7 Mai 2022

Prima patat maar jullie zijn m’n kruiden vergeten. Heb er wel 5 cent voor betaald. Helaas.

William pol
6 Mai 2022

Het eten was opzich prima maar heb 40 min moeten wachten omdat ze me vergeten waren, toen was het eindelijk klaar miste de helft ook nog
.

hans
6 Mai 2022
Erwin
6 Mai 2022

De patat was oud/hard en tevens niet gekruid (wel aangegeven bij bestelling). Snacks waren goed.

Liesbeth
5 Mai 2022

Grote Klasse!!

Wim Weening
1 Mai 2022

Was goed , warm en op afgesproken tijd klaar.

Peter
27 April 2022

Heerlijk weer. Maar die 25 cent transactie kosten is niet meer van deze tijd en hoort niet (meer)

Jolanda
27 April 2022

Het lijkt een goedlopende cafetaria want het is er altijd smoordruk. Maar helaas is dat ook hun valkuil, want doordat er bestellingen via alle kanalen binnenkomen (telefoon, internet ( rechtstreeks), internet ( Thuisbezorgd) en de klanten aan de balie) lijken ze het niet aan te kunnen. Bestellingen zijn niet op tijd klaar, bestellingen zijn vaak niet compleet en als wachtende klant is de stress bij de medewerkers zichtbaar en hoorbaar. Jammer! Ik snap dat je zoveel mogelijk klandizie wil, maar dan moet dat ook te organiseren zijn. Los van bovenstaande vind ik de kwaliteit goed en zijn de porties altijd vrij royaal!

Liesbeth
23 April 2022

Altijd goed verzorgd! Zeer vriendelijk personeel

Raoul
22 April 2022

Super was keurig optijd klaar wat er was f1 op.

M
13 April 2022

Online bestelling geplaatst voor 1800 uur, we hadden al besteld om 1700. Om 1755 aangekomen waren ze nog niet eens begonnen met onze bestelling eindstand krijg ik hem pas om 18:20 mee. Wanneer ik vraag hoe het zit / wanneer het klaar is krijg ik een reactie is zo klaar en draait ze gewoon om. Eindstand is tasje helemaal nat en was de patat nat en koud.

Jeroen van Meerwijck
11 April 2022

Prima kibbeling!

Liesbeth
10 April 2022

Zoals altijd, prima! Leuk personeel

Bert
10 April 2022
Jolanda
8 April 2022

Hoewel het eten altijd goed bereid is, gaat er de laatste tijd veel mis met de bestellingen. Al 3x achtereen mist er iets of heb ik een verkeerde bestelling. Ik heb het idee dat ze het te druk is en daardoor het overzicht er niet meer is.

Michael
26 MĂ€rz 2022

Gaat laatste tijd erg veel mis. Van de laatste vier bestellingen miste er drie keer (!) iets of hadden we iets verkeerd gekregen.

Frouwke Vos
23 MĂ€rz 2022

Ik had eten besteld maar doordat mijn schoonvader niet goed werd en opgehaald werd met ambulance moest ik annuleren. Later nog langs geweest en toen kreeg ik de bestelling alsnog kosteloos mee. Grote service‌

Liesbeth
19 MĂ€rz 2022

Zeer goede producten, vriendelijke personeel

Vincent
13 MĂ€rz 2022

Voor het eerst hier een bestelling afgehaald. Prima hoeveelheid patat per portie, goed doorgebakken. Het handgemaakte broodje hamburger (speciaal) van de van de bakplaat daarentegen is veel te zout, platgeslagen waardoor het veel te groot en te droog is. Helaas is deze hamburger van maar liefst €5,10 in de prullenbak beland.. Dat is die niet waard, dit kan beter!

Peter
11 MĂ€rz 2022

Was weer heerlijk

Petra Grosman
7 MĂ€rz 2022

Ik heb gisteravond een bestelling gedaan vond het erg slecht.Kreeg tijdens het wachten op mijn bestelling al een gevoel dat het niet echt serieus werd genomen tijdens het klaar maken vroegen ze al aan mekaar hoelang zit het erin andere zei geen idee en haalde het uit de frituur. Toen zag ik dat ze het over ras patat hadden ik dacht dat heb ik niet dus zal wel over een andere bestelling gaan. Ik zag dat ze door hadden dat ze een fout maakten maar had niet door dat het over mijn bestelling ging.Eenmaal thuis gekomen zag ik tot mijn verbazing dat ik er twee van de zes patat ras patat was. Dus ze hebben het gewoon meegeven ondanks ze wisten dat ik gewone patat had besteld. En bij de frikandel zat geen mayo wat ik ook had besteld. Vind echt slecht dat jullie zo met de klanten om gaan,ik heb nog gebeld erover maar mocht wel twee nieuwe patat halen nou je snapt wel dat ik daar geen zin in had!

Antwort von Het Vinkennest

Nogmaals onze excuses voor deze fout. De persoon die uw bestelling had aangeslagen had het inderdaad fout genoteerd, ze werkt er nog maar een week en is nog niet heel bekend met internet bestellingen. Ik heb het haar uitgelegd en ze zal er beter op letten.

Liesbeth Boddeveld
27 Februar 2022

Bestellingen worden zeer goed afgewerkt, zeer vriendelijk en gemotiveerd personeel! In Ă©Ă©n word TOP!

Emile
25 Februar 2022
A. van Bergen
21 Februar 2022

Om 18:00 uur de bestelling geplaatst. Afhaaltijd staat op 18:30 uur. Om even over half 7 meld ik me en blijkt dat de bestelling nog klaargemaakt moet worden. Is het misschien beter om een kwartier extra te nemen? Dus 18:45 uur.

Peter
11 Februar 2022

Perfect op tijd klaar en altijd lekker

smit
8 Februar 2022

Deze keer niet heel tevreden..op tijd besteld en betaald..vervolgens op de afgesproken tijd nog 20 minuten wachten..patat slap , pindasaus koud...helaas niet goed deze keer Te druk

Steenbergen
7 Februar 2022
Joanne
22 Januar 2022

Heel lekker eten, had extra betaald voor Groningse friet, toen het op bleek te zijn kreeg ik geen cashback. Vond dit wat onbeleefd

G. Bakker
15 Januar 2022
Steenbergen
10 Januar 2022
Wolf
10 Januar 2022

Patat stoofvlees was heerlijk. We bestellen vaak ook kapsalon wat normaal lekker is maar nu bijna geen patat, harde stukjes kip geen kaas. Erg jammer.

Patricia
9 Januar 2022

Eten was goed bereid. Alleen jammer dat er niet naar de opmerkingen gekeken wordt. De kapsalon was besteld zonder groente maar dit was helaas niet het geval

S. Zuidema
8 Januar 2022

Helaas was de bestelling niet goed uitgevoerd. I.p.v. 4 x Patat, 4 x Ras patat gekregen. Jammer. Verder was de bestelling ok.

Top
5 Januar 2022
Harold van Esch
2 Januar 2021

Het Vinkennest is een nette zaak. De kwaliteit van het eten is goed en smaakvol. Het is wel erg lang wachten voordat het eten klaar is. Bij een online bestelling die ik om 17:30 uur plaatste en om 18:00 uur kon ophalen moest ik wachten tot 18:20 uur. Dat moet anders kunnen. Verder is alles prima, vandaar toch nog 4 uit 5 sterren.

Liora
1 Januar 2021

Eten was heerlijk maar de knoflooksaus ontbrak, hier heb ik natuurlijk wel dik voor betaald...

Antwort von Het Vinkennest

Beste klant, We zullen het noteren, als u het de volgende keer het in de opmerkingen noteert. Dan krijgt u er een gratis bij. Onze excuses voor uw ongemak.

Bob
28 Dezember 2021

We hadden online besteld en dat we het op kwamen halen om die tijd komen we daar moesten we nog een half uur wachten beetje jammer

Danny
28 Dezember 2021

De bestelling was incompleet, koud en we hebben erg lang moeten wachten. Absoluut geen reclame.

Antwort von Het Vinkennest

Beste Danny, Onze excuses voor uw ongemak. Het was gisteren drukker dan we hadden verwacht waardoor de bereiding van bestellingen langer uitliepen dan normaal. Dit is natuurlijk geen excuus want u verwacht 100% van ons en dat horen wij dan ook te leveren. Zover ik heb begrepen hebben wij een broodje Hamburger vergeten. Maar omdat dit niet zeker is. Wil ik u een tegoedbon aanbieden van 5% korting. Deze kunt u ophalen bij de balie van Het vinkennest. Ik laat hem daar voor u achter. Nogmaals onze excuses.

Janko Brouwer
23 Dezember 2021

Aardappeldeeltjes bij kibbeling menu slecht bereid.

Angelique
17 Dezember 2021

De grote friet werd een mega friet, helaas ontbrak de bestelde mayonaise bij deze.

Joshua
14 Dezember 2021

Tevreden over de kwaliteit,gastvrijheid en stipheid in afgespoken tijd met bereiden

Wright
13 Dezember 2021

Voor half zeven besteld. Maar bestelling was helemaal niet klaar. En we hadden extra knoflooksaus besteld en hebben we niet gekregen. Beetje jammer is de zoveelste keer dat de extra bestelde sauzen missen

Leugs
26 November 2021
Jenny Nuninga
24 November 2021

Ondanks online, op een tijd ophalen, besteld moest ik nog 15 minuten wachten Patat was zo’n beetje koud en de kibbeling te weinig en te hard doorgebakken

Antwort von Het Vinkennest

Onze excuses dit had niet mogen gebeuren.

Hetty Jansen
11 November 2021

Altijd goed👍

Jeroen
6 November 2021

We kregen de verkeerde patat mee. Ras ipv normaal. Het was spitsuur op vrijdagavond. Kan een keer gebeuren

G Ots
4 November 2021

Goede service, voldoende keus en lekker eten.

Steenbergen
31 Oktober 2021

Prima gedaan!

Wright
28 Oktober 2021

Ik had besteld via de website. Ik had voor 19.20 uur besteld. Toen ik om 19.20 kwam bleek dat mijn bestelling helemaal niet gemaakt was? Als zoiets tussen 17 uur en 18.30 uur gebeurd kan ik dat nog begrijpen, maar niet bij een bestelling om 19.20 uur. Uiteindelijk had ik net iets na 19.30 uur mijn bestelling en kon ik naar huis. Kwaliteit was prima, maar het nog niet klaar staan van de bestelling vindt ik niet ok.

Cor Dijkema
23 Oktober 2021

Het eten was prima, en de bestelling op tijd gereed.

Van wijnen
22 Oktober 2021

Dikke prima, volgende week weer đŸ‘ŠđŸŒ

Pauline
19 Oktober 2021

Heel goede prijs en qualiteit, altijd lekker! Laaste keer werd iets vergeten in ons bestelling, maar het was ook heel druk.

Bert
18 Oktober 2021
Johan Ijlenhave
16 Oktober 2021

Het eten was eenvoudig via de site te bestellen. Het smaakte prima en we hoefden niet lang te wachten.

Louis van der Tuin
13 Oktober 2021

Prima eten voor herhaling vatbaar.

d
4 Oktober 2021

Deze keer was het eten niet lekker, patat slof(niet doorgebakken)..bami was scherp/zurig ...af haal tijd was een 15 min later bijna....dit zijn wij niet gewend van het vinkennest....Ik denk dat het te druk was.

Patrick
19 September 2021
Marianne
18 September 2021
Bscholte
9 September 2021

Patat was op nieuw gebakken en de pinda saus vergeten op de frikadel

Antwort von Het Vinkennest

Beste klant, door de nieuwe oogst bakt de patat donkerder dan normaal. We zullen hier beter op letten. Het patat is daarom niet dubbel gebakken. Misschien hadden we dit moeten doen nadat u 30 min te laat was voor het ophalen. Onze excuses voor de pindasaus als u het de volgende keer bij opmerkingen vermeld krijgt u deze tegoed.

Steven
3 September 2021

Online een studentenmenu besteld waar je drinken bij krijgt. Geen keuze gehad om aan te klikken welk drinken ik wou hebben en uiteindelijk bij de afhaal ook niet gekregen. Het eten was verder top!

Antwort von Het Vinkennest

Onze excuses voor het vergeten drankje. Mocht u de volgende keer weer bestellen, kunt u het vermelden bij de opmerkingen en krijgt u het drankje alsnog. Ook zal ik een keuze menu maken voor het drankje bij de bestelling. Bedankt voor uw tip.

Michael
28 August 2021
jacqueline
23 August 2021

De kapsalons waren anders dan andere keren. Er zat nu heel veel sla met stukken komkommer en tomaat bovenop. Terwijl er anders aan de bovenlaag de kaas zat met daaronder wat sla met de rest eronder. En bij de kapsalon met pulled pork zat heel weinig patat onder maar weer veel vlees. De smaak was gewoon goed, zoals altijd

Deb
22 August 2021
Dirk
18 August 2021

Patat kipshoarma besteld om af te halen. Mooi op tijd klaar. Hadden ze de patat en shoarma helemaal door elkaar gehusseld. Gevolg: slappe patat. Jammer.

Antwort von Het Vinkennest

Onze excuses voor de slappe patat. U had een grote portie vlaams besteld. Dan komt inderdaad het shoarmavlees er bovenop. Dat dit voor slappe patat zorgt is minder. We zullen naar een oplossing gaan kijken hiervoor. Wij danken u voor uw duidelijke beoordeling.

Henk
15 August 2021
Peter Posma
7 August 2021

Heerlijk allemaal, goede porties en ruime hoeveelheid saus. Mogen wel wat meer uitjes bij de oorlog 😉😀

Peter
9 Juli 2021

Vanaf nu maar via thuisbezorgd. Scheel lang wachten hoop ik. Kwaliteit is wel goed, dat dan weer wel

Sabina Ekhart
7 Juli 2021

Ik had raspatat pinda maar de patat was te lang door gebakken dus dat was niet zo lekker Groetjes sabina

M zwarts
3 Juli 2021

Heerlijke friet en snacks, lekker warm en op tijd klaar!

Steenbergen
27 Juni 2021
Marianne
26 Juni 2021

Online besteld stond optijd klaar was weer top geregeld we hebben heerlijk gegeten :)

Smid
23 Juni 2021

Bestelling zou om 18:10 uur klaar zijn. Toen wij het op kwamen halen was het niet klaar, dit was niet de eerste keer, helaas. Ik had helaas geen tijd meer om te eten.

Leugs
13 Juni 2021
Anoniem
5 Juni 2021

Eten was goed

Sabina Ekhart
3 Juni 2021

Ik vondt de patat niet zo lekker omdat er geen zout op zat maar wel een goeie service omdat de bestelling niet klopte kon ik zo de onbreekbare product weer ophalen

Michael
29 Mai 2021

Had het besteld via internet maar moest toch nog 25 minuten wachten. Daarnaast verkeerde saus bij de patat.

Jessica
24 Mai 2021

Kibbeling is geen kibbeling zonder de saus...... dat waren ze vergeten. Smaakte wellis waar heerlijk. Maar toch zonder saus niet het zelfde.....

Anoniem
23 Mai 2021

Eten was heerlijk

Johannes
22 Mai 2021

Goede bestelmogelijkheid, nette zaak, precies op tijd klaar, lekker eten

HV
19 Mai 2021

Wat we kregen was weer erg lekker, maar zoals zo vaak kregen we ook nu niet wat we besteld hadden. Gewone patat was raspatat geworden en Ă©Ă©n van de snacks ontbrak.

M.
15 Mai 2021

Altijd top!

Wil
13 Mai 2021

Het was weer lekker,maar 2 Spice viandellen die we wel hadden besteld en betaald,zaten er helaas niet bij

Henk
7 Mai 2021

Zoals altijd op tijd klaar en goed.

hans
4 Mai 2021

was weer heerlijk

Frans
1 Mai 2021

Via de site besteld en op de afgesproken tijd gaan afhalen. Uitstekende kwaliteit, erg lekker. Een ster eraf omdat voor de 2e keer op rij een ( bij bestelling) beloofd gratis blikje limonade niet werd meegegeven.

Gle
27 April 2021

Bestelling was pas veel later klaar, maar het was druk dus dat kan een keer gebeuren... eenmaal thuis bleek de helft van de bestelling te ontbreken. Niet tevreden.

JS
16 April 2021

Het bestelde eten was op tijd klaar en heeft heerlijk gesmaakt. Ook de broodjes zelfgemaakte hamburger speciaal waren heerlijk van smaak en goed gevuld.

Karlo
11 April 2021

Top zoals altijd

smit
11 April 2021

Prima service, lekker eten en handig met een tijdslot voor afhalen.

Sina Brugge
6 April 2021
Henk
6 April 2021

Precies volgens de tijdsopgave klaar. Klopt weer helemaal en smaakte uitstekend. Online bestelling werkte prefect

Rinze
4 April 2021
Henk
1 April 2021
René Beverwijk
29 MĂ€rz 2021

Ik had raspatat besteld maar kreeg gewone. Dit is denk ik een fout in het webformulier want dit gebeurt regelmatig

Tom
29 MĂ€rz 2021

Overrated

Antwort von Het Vinkennest

Beste Tom, Zover ik heb begrepen had u een klacht over onze stoofvlees. Wij hebben twee soorten en had u de stoofvlees hachee aangeklikt. Deze bevat inderdaad erg veel ui maar ook vlees, dit is uit elkaar getrokken. Wij hebben ook een andere variant, stoofvlees fvp met grotere stukken vlees mogelijk kunt u die bestellen. Met vriendelijke groet, Liza

Havinga
27 MĂ€rz 2021

Goede kwaliteit, tijdig klaar.

Martin
22 MĂ€rz 2021

Het bestelde eten was goed, alleen jammer dat de bestelling niet goed gelezen is, waardoor er een gewone patat is geleverd ipv een raspatat. Waar we uiteraard thuis pas achterkwamen.

Ellen
19 MĂ€rz 2021

Super service online bestellen en afhalen. Ook op drukke momenten staat het vers en goed warm klaar op het aangevraagde tijdstip! Heerlijk gesnackt!

HV
17 MĂ€rz 2021

De bestelling was niet helemaal goed (kleine portie terwijl voor een grote was betaald) maar het was wel lekker en de online bestelling stond klaar toen ik het kwam ophalen

rcazemier
14 MĂ€rz 2021

goed en warm nik opaan te merken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sil
11 MĂ€rz 2021

Bezorging was top. Raspatat was niet krokant en erg licht, te kort gefrituurd lijkt mij. Erg jammer.

Lars
28 Februar 2021

Waardeloos, om 18:00 online besteld, 18:40 ophalen. Uiteindelijk 40 minuten staan wachten bij het vinkennest tot 19:20 tot mijn eten klaar was. Een simpel excuus of tegemoetkoming kon er niet eens vanaf... alleen "het is druk dus de wachttijd is langer", misschien de afhaaltijden dan anders communiceren. Mensen die aan de balie bestellen lopen binnen 10 minuten met hun eten weg, lijkt mij niet helemaal eerlijk.

Antwort von Het Vinkennest

Beste Lars, Ik begrijp dat het erg vervelend is als uw bestelling niet op de vooraf afgesproken tijdstip klaar is, mijn excuses daarvoor. Verklaring hiervoor is, de trainee die we aan het werk hadden, heeft uw en een aantal andere bestellingen er veel te laat bij gelegd, waardoor alle bestellingen vertraging opliepen. We hebben haar hierover aangesproken. Nogmaals mijn excuses. Liza Ng

Marianne
21 Februar 2021

Weer heerlijk gegeten, online besteld netjes optijd stond het klaar. Top!

Marijke
21 Februar 2021

Wat fijn dat jullie bezorgen in deze tijden. Het eten was prima, ook nog goed warm. Helaas geen sla, tomaat en komkommer op 1 vd broodjes hamburger terwijl deze variant wel was besteld (en betaald) en geen kruiden op de patat.

Steenbergen
13 Februar 2021

Jammer dat ik 20 minuten in de zaak moest wachten na een online bestelling.

Dp
12 Februar 2021

Eten prima. Patat wel wat slapjes. Bezorger mag wel echt vriendelijker zijn.

Antwort von Het Vinkennest

Goedendag, mevrouw. Ik heb even goed nagedacht en u was mijn eerste bezorging van de dag. Wat ik me kan herinneren is dat ik aangaf dat er op de drempel veel ijs lag en dat u mocht u naar buiten gaan moest uitkijken dat u niet uitgleed. De mevrouw die open deed was iets ouder. Daarom heb ik dat gezegd, het was niet bedoelt als aanval of verwijt. Meer als ‘oh tis glad, kijkt u wel uit als u erop staat’. Als dit verkeerd is aangekomen dan mijn excuses daarvoor.

Peter
9 Februar 2021

Bestelling was klaar op de tijd dat aangegeven was. Zoals altijd alles perfect

Hendrik
4 Februar 2021
Kerstin
1 Februar 2021

Was weer goed eten. En bezorgen is een uitkomt tijdens een avond dienst

Janet Burgsma
31 Januar 2021

Helemaal tevreden. Duidelijke website en op tijd gebracht. Een 10 voor jullie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marc
31 Januar 2021
r.cazemier
29 Januar 2021

gied en snel bezorgd

Bettina
23 Januar 2021

Heerlijke friet. Nog lekker warm en snel bezorgd!

Van der veen
17 Januar 2021
Jenny Nuninga
14 Januar 2021
Debby
9 Januar 2021

Deksel van curry zat niet goed op het bakje hele tasje met bestelling onder de curry kleren en de vloer lagen er ook onder, heen gebeld kreeg een chinese vrouw aan de telefoon het uitgelegd. "Ja wat wilt u dat ik nu doe" in iedere geval er voor zorgen dat je het doorgeeft aan je personeel.de gehele bestelling zat onder de curry eindstand geen curry meer en eten verpest.

Anouk
8 Januar 2021

Kwaliteit was weer goed. Helaas alleen geen frisdrank meegekregen. Dit is al de 2e keer. Er was een satekroket meegegeven ipv de bestelde rundvleeskroket . Deze helaas weggegooid omdat niemand deze lust.

r.cazemier
6 Januar 2021

warm ÄŁoed op tijd dit is voor herhaling vatbaar

Albert
4 Januar 2021

Prima service zoals altijd eigenlijk

Bo
3 Januar 2020
Steenbergen
3 Januar 2020

Keurig op tijd geleverd

S.
2 Januar 2020

Altijd tevreden!

Marja
2 Januar 2020
Wim
2 Januar 2020

Het eten was goed alleen jammer dat de bestelling niet helemaal goed is gegaan. Mijn vrouw had een raspatat besteld maar er is gewone patat geleverd.

joke hendriks
2 Januar 2020

Lekker en prima op tijd klaar

Schut
2 Januar 2020

Perfect geleverd

Henk
29 Dezember 2020

Was echt lekker niets mis mee, goede prijs kwaliteit verhouding

Lisanne
29 Dezember 2020

Snelle bezorging en heerlijk eten

Jacqueline
27 Dezember 2020

Netjes optijd geleverd Was heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

hans
23 Dezember 2020

was weer toppie

Mason
21 Dezember 2020

Opzich was de rest van de bestelling prima, maar de patat was enorm zout.

Froukje
19 Dezember 2020

Goed eten alleen klopt je bestelling nooit beetje jammer

Antwort von Het Vinkennest

Beste Froukje, Het spijt mij dit te horen, ik heb uw bestelling gisteren zelf ingepakt en elk item gecheckt, ik snap niet wat ik over het hoofd heb gezien. Zou u mij kunnen vertellen wat u miste? Met vriendelijke groet, Liza Ng

Hanneke
18 Dezember 2020

Bezorgster was alleraardigst, maar kon mijn huis niet vinden. Bestelling kwam na 1,5 uur steenkoud aan. Bezorgster vond dit erg vervelend, maar kon mij niet bereiken omdat ze het nummer verkeerd had ingetoetst. Toen ik belde om door te geven dat mijn bestelling zo koud was dat we niets meer konden eten werd ik zeer onvriendelijk ter woord gestaan. Ik zou niet thuis zijn geweest en mijn telefoon niet hebben opgenomen was het oordeel alvorens ze mijn verhaal had aangehoord. Ze bood aan de bestelling opnieuw te bezorgen, maar gaf aan dat dit wel heel veel moeite was. Verder werd er niet mee gedacht. Ik werd aangesproken op mijn attitude en er was geen normaal gesprek te voeren. Ondertussen kreeg de bezorgster op d’r kop, omdat ze haar bril maar had moeten opzetten en door haar gedrag alles in de soep liep. Ik bestel al jaren bij deze snackbar. Vaak klopt mijn bestelling niet en denk ik ach, laat maar ze hebben het druk genoeg. Het eten smaakt altijd goed. Na vandaag zal ik voorlopig niet

Antwort von Het Vinkennest

Beste Hanneke, Allereerst wil ik u mijn excuses aanbieden voor de manier hoe u ter woord bent gestaan. Dat had niet gemogen. Wat er bij ons intern afspeelt dat hoort los van u te zijn. U wilt gewoon uw bestelde ontvangen. En als het koud aankomt dan begrijp ik uw frustratie. Bezorgen doen wij in Corona-tijd erbij als extra service, dat u deze service niet ervaart is natuurlijk niet de bedoeling. Het spijt mij te horen dat dit uw laatste keer zal zijn. Ik hoop dat u ons nog een kans kunt geven wanneer u daar aan toe bent. Ik zal een tegoedbon voor u achterlaten. Bij de balie. Mijn excuses. Liza Ng

Inge
18 Dezember 2020

Er miste een kaassoufflé en de mini-kaassnackjes (borrelmix) waren op. T Vinkennest belde keurig om te overleggen en van mij mochten er wel bitterballen in. Er zaten echter (denk ik) extra loempiaatjes bij ipv bitterballen. Daarnaast wordt regelmatig het gratis blikje cola vergeten, wat ook geen probleem is, maar ik had er wel stiekem zin in en op gerekend ;)

Antwort von Het Vinkennest

Mijn excuses, ik had inderdaad u gebeld en naderhand toch kerrie pasteitjes gedaan omdat ik dacht dat is vegetarisch. Sorry ik had gewoon bitterballen moeten doen. U krijgt bij uw volgende bestelling een portie tegoed. En de cola ook. Die ben ik de haast u de bestelling te overhandigen vergeten. U kunt het bij opmerkingen plaatsen dat u een cola en bitterballen tegoed heeft. Nogmaals mijn excuses

Arend
18 Dezember 2020

Weer heerlijk gegeten

jacqueline
15 Dezember 2020

snel bezorgd en goed warm, top!

Sander
6 Dezember 2020

Binnen 30 minuten bezorgd, dus mooi snel en alles goed warm nog. Prima friet, goede kroketten. Had alleen een aparte friet met kruiden besteld maar die zag ik er niet tussen, wel de extra friet maar niet de kruiden. Volgende keer nog een poging wagen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
6 Dezember 2020
Kimberly
5 Dezember 2020

Heeel slecht! 19:25 besteld eerste afhaal mogelijkheid 19:50 (dan zou je denken dat het druk is) kom je in de zaak niemand te bekennen, ook geen medewerker. Naar 5 minuten wachten komt er eindelijk een medewerker tevoorschijn. Ondertussen zie ik mijn bestelling al een tijd klaar staan. Bij thuis komst alles koud, de bestelling is veel te vroeg gebakken. Patat slap alles direct in de prullenbak gegooid! Nooit weer!

Lisa
4 Dezember 2020

Bestelling geplaatst om af te halen. Het stond op tijd klaar. Lekker gegeten.

Michel
24 November 2020
Fini ten Ho
23 November 2020

Het patat was best zout. Verder was het goef

RL
22 November 2020

Top dat deze service er is. Eten had wat warmer gemogen. Bezorgster was 10 minuten te laat maar wel vriendelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michael
22 November 2020

Eten was prima. Maar moest wel een half uur wachten terwijl ik een uur van tevoren via internet voor een specifiek tijdstip had besteld. Dat moet toch anders kunnen. Als je een voor specifiek tijdstip besteld, dan kan het argument niet zijn 'dat het druk is'.

Antwort von Het Vinkennest

Het is inderdaad geen goed excuus ‘het is druk’. Onze excuses voor het lange wachten op uw bestelling. We zullen er beter op letten om beter naar het betreffende tijdstip toe te werken.

Jenny Nuninga
18 November 2020

Ik heb geen goede bestelling meegekregen Er is duidelijk 2 standaard patat met joppie saus besteld en ik heb 2 raspatat met mayo meegekregen Uiteindelijk ook nog teveel betaald dus

Antwort von Het Vinkennest

Onze excuses voor deze fout. Dit had niet mogen gebeuren. Ik zal voor u noteren dat u 2 maal patat joppie tegoed krijgt. Als u de volgende keer besteld kunt u dat noteren in de opmerkingen. Nogmaals onze excuses.

Henk
14 November 2020

Wachttijd iets te lang bij internet bestelling.

HV
14 November 2020

Lekker eten en ondanks de grote drukte bij de snackbar nu vrij snel geholpen

Frank
14 November 2020

Dit was mijn eerste kennismaking met deze snackbar. Naast het kleine min puntje dat ze mijn drinken waren vergeten bij de bestelling was het erg lekker! Goede proporties, lekkere snacks en heel veel keuze. Oftewel op z'n gronings: kon minder!

Wessel
9 November 2020

Kom er al jaren naar tevredenheid. Met de baksels zelf is niks mis, maar het bestellen via internet is nog geen geoliede machine. Kom op afgesproken afhaaltijd (17:50) aan en dan blijkt om 18:03 dat de bestelling nog niet gezien is en er dus nog moet worden begonnen. Rij dus pas om 18:25 met bestelling naar huis en dan blijkt de eierbal er niet bij te zitten, hoewel deze wel is betaald. Terugrijden doe je ook niet met bezoek met 2 kleine kinderen aan tafel. Heel jammer dat er 2 missers op 1 klant zijn. Mss dat jullie de volgende keer iets extras kunnen doen. Verder zie ik dat het omroepen van de bestellingen ook niet heel strak is. Jullie kunnen er niks aan doen dat mensen die bestellen er niet zijn, maar een digitaal nummerbord (zoals bij de gemeente) voor iig de nummers die worden omgeroepen zou al schelen.

Antwort von Het Vinkennest

Beste klant, het spijt mij erg dat er zoveel mis ging bij uw bestelling. Dat was absoluut niet de bedoeling. We willen u daarom een tegoedbon aanbieden van 15% die u kunt gebruiken bij uw volgende bestelling. Deze zal ik voor u gereed leggen bij de kassa. Nogmaals onze excuses.

Kappelhof
8 November 2020

Wachttijjd was stipt op tijd, en heerlijk gegeten. 😊 ❀

HV
8 November 2020

Zoals altijd was het eten weer heerlijk. Ik had ruim van te voren online besteld zodat ik niet zou hoeven wachten bij de snackbar. Maar toen ik het kwam ophalen moest ik nog bijna een half uur wachten tot mijn bestelling klaar was.

Ruth Koffeman
7 November 2020

Hoewel het verder erg lekker was, was het wel erg spijtig dat de ene portie patat dubbelkruiden en de andere geen kruiden heeft gekregen, de ene was dus heeeel zout. misschien was het erg druk, een foutje kan gebeuren, maar tip: als je het niet zeker weet, check even welk zakje nog moet ;)

Leugs
6 November 2020

Heerlijk hamburgers en patat.

Ss
1 November 2020

Normaal altijd lekker en goed, vandaag was alle patat nat, zacht en niet lekker.... jammer.

anjo kruizinga
28 Oktober 2020

Top geregeld, zeer snelle bezorging

hans
25 Oktober 2020

was weer top!

carolien
24 Oktober 2020
Cornelissen
24 Oktober 2020

Was prima precies op tijd klaar

Froukje
22 Oktober 2020

Snelle bezorging allleen jammer dat er een gewone patat in zat moest ras patat zijn.

Raspe
13 Oktober 2020

Geen

Bas
27 September 2020

Top zo online bestellen!!!!

Willemien
20 September 2020

Altijd goede service en heerlijk eten

Bert Schuurman
13 September 2020

Online bestellen en betalen prima, geweldig geregeld. Bij afhalen werd door meerdere klanten de 1,5 meter regel niet nageleefd. Daar kunnen jullie op toezien, bv max 3 klanten in de shop of markeringen aangeven. De rest wacht buiten, het even niet anders.

Dennii
7 September 2020

Beste caf!

Frencis
5 September 2020

Was heerlijk, alleen 1 minpunt de bestelling klopte helaas niet met wat ik besteld had.

Patrick
30 August 2020

Perfect knapperige patat en de rest ook uitstekend.

Rob
26 August 2020

Lekker eten, goede prijs en snel klaar. Fijn dat je online je bestelling kan doorgeven.

Martijn Terpstra
22 August 2020

2 portie patat besteld. 1 met kruiden en 1 zonder. Helaas twee met kruiden gekregen. Waardoor 1 iemand geen patat kon eten. De kruiden maken het voor haar veel te zout. Jammer. Geprobeerd om nog te bellen, maar lijn was telkens bezet.

Jennie
15 August 2020

Was heerlijk , was lekker heet toen we thuis kwamen .

Jinny
10 August 2020

Het Eten was lekker. 2 loempia’s besteld maar kregen er helaas maar 1 ..

peter
8 August 2020

Prima gegeten online besteld was op tijd klaar ondanks de drukte. personeel was vriendelijk en werkte met schone spullen.

Sylvia Schrader
8 August 2020

Bestelling is altijd op de afgesproken tijd klaar. Het eten is netjes en verzorgd bereid .

Tonny Mast
2 August 2020

Patat te hard doorgebakken. Kikastick was niet gaar. Viel allemaal erg tegen. Niet wat we normaal van jullie verwachten, en ook krijgen.

Wim
1 August 2020

Het is goed bevallen we konden vrij snel de bestelling direct meenemen.

Jan van der Bij
30 Juli 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Marianne
25 Juli 2020

Heerlijk gegeten online besteld netjes optijd stond het klaar

Dik kop
16 Juli 2020

Perfect đŸ’ȘđŸŒ

Claudia
4 Juli 2020

We hadden online besteld en moesten nog 3 kwartier wachten. Bij thuiskomst miste het blikje cola en ik vond dat er erg weinig vlees bij de patat shoarma zat. Wij komen niet weer terug.

Monique
28 Juni 2020

Bestelling was niet compleet. Patat mayo ontbrak. De medewerkers zijn erg vriendelijk en werken hard, maar nu was het ook erg druk Normaal gesproken heb ik niets te klagen

Dennis
28 Juni 2020

Goede kwaliteit, en zoals altijd, heerlijk eten

Michael
27 Juni 2020

Ik had via internet besteld en was er 10 minuten voor het afgesproken afhaaltijdstip. Werd vijf minuten lang volledig genegeerd door het personeel. Daarna zelf maar gevraagd of ze al bezigwaren met mijn bestelling. Bleek deze al klaar te staan!

Wright
23 Juni 2020

Zoals altijd alles goed voor elkaar dankzij chris

Eddie Bijma
15 Juni 2020

had een grote bestelling gedaan via de website , alles niet meegekregen, maar was snel opgelost, complimenten.

Paul
10 Juni 2020

Lekker makkelijk online bestellen en betalen. Was precies op tijd klaar om af te halen. Altijd goed eten, lekkere saté genoeg saus, goeie patat en was weer goed vol.

Melishoek
31 Mai 2020

Altijd snel een heel lekker eten!

Renate
30 Mai 2020

Altijd goed!

rieks
24 Mai 2020

prima mooi op tijd

Roelof
22 Mai 2020

Geweldig! In alle opzichten. Duidelijke site, perfecte timing en heerlijke gerechten. Een dikke 10

Fini ten Hove
22 Mai 2020

Het eten was goed

Michael
16 Mai 2020

Had het via internet besteld. Was pas 25 minuten na de geplande tijd klaar.

hans
15 Mai 2020

was weer heerlijk, alleen geen pindasaus bij de berehap.

Sylvia
14 Mai 2020

Ik ben altijd tevreden, er word op een nette en schone manier gewerkt, men is vriendelijk efficiënt en ook nu met online opgave zorgvuldig op tijdschema klantgericht.

Rowina Pluis
13 Mai 2020

alles smaakte goed. vond persoonlijk de kibbeling saus niet zo lekker.

Sabina Ekhart
7 Mai 2020

Het was weer lekker Tot de volgende keer

M. Timmer
6 Mai 2020

De bestelling stond exact op het afgesproken tijdstip klaar om opgehaald te worden. Foutloze afhandeling, eten was goed warm.

Jolanda
4 Mai 2020
kers
3 Mai 2020

Altijd goed en lekker deze keer ook weer

Willy
29 April 2020

Ik ben zeer tevreden,klantvriendelijk, dikke pluim voor het personeel, als je online besteld altijd op tijd klaar,en als je belt altijd vriendelijk en ook op tijd,complimenten voor jullie

Willy
29 April 2020

Ik ben zeer tevreden dikke pluim voor het personeel.zijn zeer klantvriendelijk, als belt of via de site besteld is altijd klaar voor de tijd wat er is afgesproken.

Jan van der Bij
25 April 2020

Zoals altijd was het eten weer prima. Helaas bleek ook nu bij thuiskomst weer dat er wat ontbrak, in dit geval een bamischijf. Dit gebeurt te vaak en begint nu echt te irriteren.

Sylvia
23 April 2020

Zelfs met de RIVM regels , effect online service met duidelijke op haal tijd. Alles is netjes en met zorg en kwaliteit klaar gemaakt. Wel druk voor de deur omdat men niet iedereen online besteld en weet wat te doen suc 6

Geesje wright
21 April 2020

Voor het eerst online besteld en was perfect voor elkaar

Inge de Jong
20 April 2020

De bestelling is altijd correct, ook bij grotere hoeveelheden. Op precies t goeie tijdstip staat t klaar. De huisgemaakte hamburger is heerlijk

Boskamp
18 April 2020

Gewoon goed. Beetje betere verdeling van de patatkruiden was fijn geweest maar het was ook wel extreem druk.

Mendy
16 April 2020

Inmiddels voor de 3e keer verrotte kaas soufflés, helemaal zwart van binnen. De rest van de bestelling was wel prima.

Antwort von Het Vinkennest

Beste Mendy, Het spijt ons zeer dat uw kaassouffle niet naar wens was. Onze kaassouffles komen altijd uit de vriezer, we hebben naast u geen overige klachten mogen ontvangen. En kunnen het nu jammer genoeg niet verifiëren. Graag geven we u een kaassouffle tegoed voor de volgende keer. Nogmaals onze excuses. Het Vinkennest

Anna
6 April 2020
Liefhebber
1 April 2020

Snel klaargemaakt, vriendelijk personeel en heerlijkse snacks 👌👌👌

Anne
1 April 2020

Prima bevallen, ik was eerder en mijn bestelling was nog niet klaar, maar duidelijk al wel bekend bij de werknemer. Goede hoeveelheid en goed bereid

Bakker
30 MĂ€rz 2020

Eten zo als altijd goed verzorgd en nu via internet besteld ging ook prima 👍👍👍. Toch nog een kleine opmerking betaal per ideal ging goed maar dan berekenen jullie toch nog 25 eurocent voor transaktie moet je niet doen in deze tijd verder alles okĂ©. Groet, Jan

Petre
21 MĂ€rz 2020

Was weer heerlijk!

Bos
14 MĂ€rz 2020
Greet
5 MĂ€rz 2020

Vriendelijk, schone zaak, lekker. Zelfs een lekkere salade!

Niels
27 Februar 2020

Raspatat besteld. En bij thuis komst blijk je gewone patat.

Thea
18 Februar 2020

Op tijd klaar, heerlijk warm en lekker.

Danny
6 Februar 2020

Alles was prima. Zelfs toen we thuis waren. Was alles nog lekker warm. Top cafetaria om je spullen te bestellen.

Miranda
3 Februar 2020

Super snelle levering en alles was top!!

Ris
20 Januar 2020

De patat was krokant en in overvloed aanwezig. Snacks waren lekker en goed gebakken. Alles goed op temperatuur.

Daniël
10 Januar 2020

Lekker en goedkoop,! De winkel is niet super hygiënisch

haverkamp
17 November 2019

Was de eerste keer online,en is prima gegaan,bestelling op de juiste tijd gereed,en haast geen wachttijd.prima zo

😊
8 November 2019
Bouman
30 Oktober 2019

De kwaliteit van het eten is prima, maar er is nooit een bestelling die compleet is. We moeten altijd terug om op te halen wat men vergeten is. Wij gaan er niet meer heen.

L.O.
11 Oktober 2019

Bestelling stond al klaar toen ik aan kwam. Lekker gegeten.

Rudy
11 Oktober 2019

Derde keer online besteld, derde keer dat de bestelling niet goed is verwerkt. Eten is prima maar ze werken erg slordig

Schreuder
7 Oktober 2019

1 garnalen kroket niet gekregen Om hem nog te komen halen werd andere eten koud Geprobeerd te emailen maar dat wou niet

Jacqueline
30 September 2019

Het gebeurt best vaak dat het genoemde tijdstip waarop de bestelling klaar zou moeten zijn, niet gehaald wordt. Het kan zo 10 minuten langer duren. Het is fijn als er een juist tijdstip genoemd wordt. En ik bestel altijd een bakje pindasaus erbij. Zeker de helft van alle bestellingen vergeten jullie dit erbij te doen. Dat betekent dat ik of weer terug moet of in de winkel de bestelling moet checken. Volgens mij moeten jullie dat checken bij het verzamelen van de bestelling. Dus dat vind ik eigenlijk niet zo leuk. Verder smaakt alles altijd super lekker!

Koets
30 September 2019

De bestelling lag niet klaar. Bij aankomst moest het nog bereid worden, beetje jammer

N.B.
29 September 2019

Borrelhapjes waren lekker. We hadden de hapjes echter online besteld en verwachten dat ze dan op de afgesproken tijd klaar staan. We hebben echter nog meer dan een kwartier moeten wachten. Hierdoor was het hele voordeel van online bestellen weggevallen.

Anna
8 September 2019

20 bittergarnituur besteld en betaald en 10 meegekregen moesten weer terug rijden om de juiste bestelling op te halen

Christel
26 August 2019

Altijd lekker eten!

Jeroen
21 August 2019

Frites erg doorgebakken en eierbal vulling (ragout) was niet gaat en smaakte naar bloem. Frikandel Speciaal was daarentegen prima.

Patrick
26 Juli 2019

De patat en de loempia waren slap. Doet de frituur het niet door de hittegolf? Niet wat we van jullie gewend zijn, hopelijk volgende keer weer lekker knapperig zoals normaal.

Cindy palmans
18 Juli 2019

Raspatat was heel erg slapjes, niet lekker dus.. Normale patat en de snacks waren lekker

Willy
17 Juli 2019

Personeel vriendelijk. De bestelling was op tijd klaar..als ik een cijfer geef een dikke 10

Paul
5 Juli 2019

2e keer uit 2 bestellingen dat ze iets vergeten. Eten verder prima maar ik snap niet waarom ze niet gewoon het lijstje kunnen nakijken met wat je in de tas stopt.

K.b
28 Juni 2019

Ze kunnen niet tegen feedback. Heel jammer

Gerben
25 Juni 2019

Helaas ontbrak de gehaktbal bij de bestelling. Kwaliteit van hetgeen wel was geleverd, was prima.

Don
23 Mai 2019
Sylvia S
15 Mai 2019

Bestelling was netjes en op de aangegeven tijd klaar. Heeft weer goed gesmaakt . Altijd goede kwaliteit en vriendelijk personeel

Johannes
6 Mai 2019

Kwaliteit is goed Bestelling was niet compleet

Jolanda
1 Mai 2019

Boeren patat shorma besteld . Doe ik nooit weer ...vieze diepvriesgroenten er op en belachelijk zuinig met de shoarma ...absoluut nooit weer

kuipers
13 April 2019

het eten was gewoon goed. echter het personeel op de kale meneer na is totaal niet vriendelijk. de manier waarop voornamelijk die mevrouw ons behandelde leek nergens op alsof we hondjes waren en tot last waren. terwijl hun zelf een fout hadden gemaakt en wij alleen onze bestelling kwamen ophalen. er werd onderling tussen hun ook niet echt vriendelijk gedaan. qua eten dus top maar deze beoordeling puur door hoe het personeel was en deed. Hierdoor is wat mij betreft de laatste keer dat ik het hier bestel en afhaal.

Marianne
11 April 2019

Heerlijk gegeten en optijd stond de bestelling klaar ,Top! Deze extra service om online te bestellen is ideaal. Helaas was onze bestelling niet compleet geleverd zo waren ze de sausjes vergeten bij de patat en de loempia's zaten onder de scherpe saus dat was niet zo fijn ,jammer.

Heleen
11 MĂ€rz 2019

Hele bestelling was niet doorgekomen.. dus voor niks online besteld.

Maaike
10 MĂ€rz 2019

Hadden helaas ras patat gekregen terwijl we gewone patat hadden bestelt. De rest was wel goed.

Monique
10 Februar 2019

Precies op afgesproken tijd klaar ??

Si
4 Februar 2019

Patat was slap, snacks waren prima

Chiel
6 Januar 2019

Een ding vergeten

Jongsma
1 Januar 2019

Helaas deed het online bestelsysteem het niet in de cafetaria hierdoor moest ik in totaal 45 minuten wachten van bestelling tot moment van afgifte. Personeel was ook erg aan het mopperen op het systeem Eten was lekker

Sander
7 November 2018

Super lekker ??

Gilmore
23 August 2018

Top! Altijd goed

hans
8 August 2018

helaas weer raspatat terwijl ik alles met gewone patat had besteld. goed opletten wat er op de bon staat.

Maaike
8 August 2018
Patrick
5 August 2018

Het eten was goed zoals altijd. Online bestellen ging niet goed. Toen ik daar op de bestelde tijd kwam, wisten ze van niets en bleek de tablet waarmee ze de bestellingen ontvangen uit te staan. Ik kon dus alsnog een kwartier wachten. Dit was de eerste en gelijk de laatste keer dat ik online besteld heb.

Martin
30 Juli 2018

Exact op tijd gereed! Goede kwaliteit!

hans
2 Juni 2018

ga voorlopig niet meer online bestellen, men kijkt of leest niet goed wat er is besteld. nu weer ras ipv gewone patat. portie sate was niet klaar toen rest wel klaar was. zoals ik al zei, niet goed bestelling gelezen.

Tineke Uilenberg
16 Mai 2018

Goede product en vriendelijke personeel.

hans
6 Mai 2018

bestellen geen probleem maar bij de uitvoering moeten ze goed op letten wat je besteld, wij hadden gewone patat besteld, was allemaal ras patat, en de patat special stond wel op mijn bestelling maar stond niet op de bon bij vinkennest. dus niet gekregen maar ook niet voor betaald gelukkig. ondanks de drukte was het keurig op tijd klaar. maar ik vindt het super handig, en zoals gewoon was het weer lekker.