Reviews from Het Vinkennest Groningen

Recent reviews

4.0
Jp
15 February 2024

Patat was erg slap, zelfs een slappe kroket. en stuk duurder dan gemiddelde cafetaria.

Deb
11 February 2024
Bert
10 February 2024

Jammer dat ik 20 minuten heb moeten wachten op mijn online bestelling . Je kunt beter gewoon aan de balie bestellen.

Peter
23 January 2024

Je plaats online een bestelling met een bepaalde afhaaltijd, maar bij aankomst was het wederom niet klaar. Het personeel staat elkaar alleen maar dom ana te kijken en weten niet wat ze moeten doen.

Anna
21 January 2024
Ferry
31 December 2023

Bestelling online gedaan. Zou een half uur later klaar zijn, maar heb nog een half uur moeten wachten voor dat ik het kreeg….. zeer slecht . Ga hier niet meer heen . Hadden mijn bestelling vergeten…

Niels Hovius
30 December 2023

Ik had boeren shoarma raspatat met knoflook sous besteld. Maar er zat meer gewone patat door. En de knoflook sous was er ook niet.

Peter
20 December 2023

Je bestelling is nooit op de afgesproken tijd klaar. Er staan 4 mensen achter de balie, die elkaar alleen in de weg lopen.

JZ
9 December 2023

Harstikke lekker. Bestelling blijft warm en optijd daar staan om te ophalen. Vriendelijk personeel en eigenaar! Top aanrader!!

Sabina
2 December 2023

We hadden 1 keer raspatat oorlog besteld en 1 keer patat pinda maar we kregen raspatat pinda

Miranda
30 November 2023

Lekker en snel!

Jeffrey
27 November 2023

We hadden op de website de afhaaltijd van 18.10 uur geselecteerd. Bij aankomst tot 18.30 uur op de bestelling moeten wachten en bij thuiskomst bleek de bestelling niet te kloppen. Ons zoontje kon fluiten naar zijn frikandel. Al de zoveelste keer dat bestelling veel te laat en niet compleet is. Wij komen hier niet weer.

Manon
26 November 2023

1 raspatat was knapperig de andere 2 waren erg zacht en licht. Te lang in het zakje gezeten of niet lang genoeg gebakken. Jammer

Willeke
7 October 2023

We hebben de kruiden gemist waar we wel om gevraagd hebben bij de kibbeling. (Dat maakt het voor ons eigenlijk af) Verder waren ze op tijd met de bestelling klaar hebben toen we het kwamen ophalen.

Anna
7 October 2023

Top!

Patrick
3 October 2023

Lekkere patat en snacks, online besteld op een bepaalde tijd en was direct klaar. Alles was nog heet toen ik thuis kwam.

Anne
27 September 2023

Super! Vers, warm en lekker. En precies op tijd de bestelling klaar. En vriendelijke service!

Smit
27 September 2023

Bestelling geplaatst, ophalen 19.20 uur het eten pas klaar om 19.50 🤔🤔💤😔

Aafke Werkman
17 September 2023

We hadden 'Groningse' patat, doen we niet weer. De rest was prima!

Peter
6 September 2023

Ik ja online besteld, dat ging prima. Afhaaltijd was 17:40, maar ik kreeg het pas om 18:10. Terwijl dat mensen die na mij hadden besteld het eerder kregen. Dus dat ga ik niet weer doen.

Alice
3 September 2023

Sausjes misten bij spareribs

Jacco
23 August 2023

Was weer een heerlijk broodje

Sharma
16 August 2023

harde werkers, goede en snelle service en klassiek lekker!!

Jolanda
14 August 2023

Slecht! Voor de 3e keer een verkeerde bestelling. Telkens als ik een boerenfriet fvp ( friet van Piet) bestel, krijg ik iets heel anders (Iets met wortels en doperwten). Ook als ik bij de internetbestelling dit nogmaals benadruk gaat het niet goed. Toen ik dus thuis kwam en het ontdekte kon ik ook geen telefonisch contact krijgen ( voicemail geeft aan dat het te druk ik). Ik ben toen maar in de auto weer gestapt en teruggereden. Dan is het vervolgens weer wachten tot je aan de beurt bent. Men had geen idee hoe het zat met die boerenfriet. Nadat ik heb uitgelegd dat ze twee soorten boerenfriet verkopen en er verschil tussen zit, kreeg ik uiteindelijk het gevoel dat ik begrepen werd. Het kon alleen niet opgelost worden want de juiste boerenfriet moest bijgemaakt worden en de meneer die mij hielp had geen idee hoe dit zelf te maken ( had nog gebeld met de baas, maar kreeg geen antwoord ). Ik kon mijn geld wel terugkrijgen. De Aziatische mevrouw die mij bij de kassa hielp keek zeer chag

Reaction from Het Vinkennest

Beste Jolanda, het spijt mij erg dit te horen, wij hebben inderdaad twee varianten van de boerenfriet. Onze eigen originele met doperwten, wortels, mais, champignons, spekjes en ui en de variant van friet van piet, met paprika, prei, shoarmavlees, ketjap en sambal. Wegens gebrek aan personeel en ziekte, kan het voorkomen dat het personeel nog niet alle kennis van ons gehele assortiment bezit. Dat overkwam u dus. Mijn excuses voor uw enorme ongemak.

Chris
11 August 2023

Prima kerel die Chris. Goeie baard, goed eten helemaal niks mis mee

Michiel
10 August 2023

Online besteld en ook betaald en conform afspraak was het op het tijdstip ook klaar. Alle collega's hebben lekker kunnen eten.

Drent
7 August 2023

Eten was prima Alleen jammer dat er hele grote stukken ui in het bakje speciaal zaten

abel
25 July 2023

weinig spek voor de rest wel lekker

Liesbeth Boddeveld
24 July 2023

Zoals altijd geweldig lekker!

rieks vd laag
2 July 2023

Keurig op tijd het eten klaar Zeker de moeite waard om weer terug te komen.

Chris
30 June 2023

Beste vent die Chris

Chris
26 June 2023

Mooie prijzen en prima kerel die Chris

Ronald Stom
25 June 2023
Rodo
6 May 2023

Heerlijke patat

Henk de Jong
26 April 2023

Het was gewoon echt heerlijk en voldoende!

FS
20 April 2023

Grote porties. Warm en lekker

Frouwke
20 April 2023

Eten was zoals gewoonlijk alleen de bananen milkshake was niet lekker van smaak. Zat geen smaak aan.

Rodo
15 April 2023

Bijna altijd heerlijke patat! Vandaag helaas wat druk en was de patat te kort gebakken

Steenbergen
25 March 2023
Liesbeth Boddeveld
19 March 2023

Ondanks de vrijdagdrukte, wederom alles piekfijn in orde! "TOP'"

Johan van Til
13 March 2023
D
11 March 2023

Ik had bestelling gedaan maar was 2x ingediend maar ze hadden me gebeld dus dat is goed maar had ophalen op half 6 en ik was er om half 6 maar bestelling was pas om 10 voor 6 klaar beetje jammer als je een bestelling doet en op komt halen dat je dan bijna 20 minuten moet wachten

Liesbeth
14 February 2023

Het was weer "SUPER"!!! Vriendelijk personeel

Joan
5 February 2023
Alice
4 February 2023

Bestelling niet helemaal compleet en verkeerde patat soort bij een portie

Naomi
3 February 2023

De raspatat, berehap en kikastick waren heerlijk! De saté was ook prima. Maar de lemper viel echt tegen, viel helemaal uit elkaar. Was gewoon geen plakrijst maar gewone rijst! En de rijst was niet eens helemaal gaargekookt. Erg jammer!

de Groot
30 January 2023

Kwaliteit eten was prima, alleen jammer dat ik een half uur moest wachten. Om 18.00 zou ik het op kunnen halen, maar pas tegen 18.30 kon ik de bestelling meenemen...

Jz
21 January 2023

Heel tevreden! Optijd gekregen, warm en heerlijk maaltijd ! Vriendelijke personeel en redelijk prijs! Aanrader! Toppie👍👍

I
9 January 2023

Super

peter zeef
8 January 2023

zo als gewoonlijk was alles zeer lekker.gwoon zo doorgaan,jullie zijn klasse

Demi brink
6 January 2023

Vergeten spullen , onvriendelijk personeel

Xtine
6 January 2023

Ik kon geen kindermenu online vinden? Dan maar los patat en kipnuggets besteld, ook niet erg😊 verder alles dikke prima!

Liesbeth
4 January 2023

Het was weer erg lekker! Personeel werkt zeer goed samen! "Top"

Rosa
2 January 2023
Otjeh Maluku
1 January 2022

Porties waren goed en de patat shoarma was lekker!

Koops
31 December 2022

Hamburger broodje viel tegen zeker voor de prijs. Burger zelf was de helft van het kadetje

Ina
24 December 2022

Hele goede service

Richard Beishuizen
22 December 2022
Groningen
7 December 2022

1x oorlog ipv speciaal. voor de rest prima

Lucas
5 December 2022

Bestelling op tijd klaar en datgeen besteld, gaan we vaker gebruiken via het web bestellen.

Fem
22 November 2022

Lekkerste patat en sausjes

Hanna
21 November 2022

Top!

Yvonne
21 November 2022

Super, alles op tijd klaar!

Niels Hovius
12 November 2022

Omdat ik op de tijd dat van afhalen plotseling een alternatief moest bedenken. Omdat ze er toen pas achter kwamen dat er geen lever is. Terwille je al onderweg bent .

Reaction from Het Vinkennest

Beste Niels, Ik vind het erg vervelend dat dit vaak bij u gebeurd. Onze lever is een goed verkocht product en inderdaad als het op is kan ik het niet aan u verkopen. Door drukte begonnen we te laat met uw bestelling en dus kwamen er te laat achter dat de lever op was. Hadden we dit eerder geweten hadden we u natuurlijk op tijd gebeld. Nogmaals excuses.

Henk de Jong
12 November 2022

Bestelling 17.44 uur doorgegeven. Zou klaar zijn om 18.30 uur. Ze begonnen er pas om 18.40 uur mee klaar om 18.55 uur? Macaroni was lauw en er lag een half rauw ei op! 2 x snert besteld, bevroren bakjes meenemen! Krijg 2 x warme snert in bekers "om weg te gooien" zijn niet opnieuw weer in te vriezen!! Mijn AH plastic met twee bijgevoegde diepvries bakjes ook niet terug gekregen? Voel mij zeer teleurgesteld en benadeeld. Wil dan ook graag de snert en de diepvriesbakjes vergoed hebben. Totaal bedrag van € 12.50 terug te storten op mijn rekening lijkt mij hier dan ook op z'n plaats! Verder commentaar lijkt mij overbodig. Bekijk gewoon maar de bestelling. Mvg, Henk

Reaction from Het Vinkennest

Beste Henk, Ik heb u al een mail verzonden met reactie, maar mocht u deze niet ontvangen. Mijn excuses voor de misverstand. Ik had begrepen dat u de bakjes retour wou doen. En niet 2 koude porties mee. Dit is een kwestie van miscommunicatie. Zoals vermeld heb ik geen ei op de macaroni gedaan. Het geld voor de snert kunt u retour krijgen.

Bos
10 November 2022

Grote bestelling geplaatst. Bestelling was op tijd klaar, compleet, warm en lekker.

peter zeef
2 October 2022

het eten was zeer lekker,klasse vooralzo doorgaan

Michael
18 September 2022

Patatje oorlog gekregen terwijl ik patatje pinda had besteld. Uien op broodje hamburger gekregen terwijl ik duidelijk had aangegeven dat ik dat niet wilde.

TdJ
10 September 2022

Het broodje shoarma, was de shoarma niet goed warm

Liesbeth
31 August 2022

Het was weer smakelijk! Top

Tuinstra
31 August 2022
Esmée
22 August 2022

Prima gegeten maar de bestelling was helaas niet compleet.

Liesbeth
21 August 2022
hans
17 August 2022

altijd goed.

Patrick
13 August 2022
Ankje Rijzinga
8 August 2022
Rob
6 August 2022

Ik heb een grote patat besteld.maar hoe klein is een gewone patat wel niet.

West
1 August 2022

Patat was te hard / te doorbakken. Niet zo lekker als ik gewend ben van t vinkennest.

Sanne
31 July 2022

Normaal heerlijk, vandaag echt veel te zout. Niet lekker.

Lia
31 July 2022

Het eten heeft een slechte kwaliteit. Ik heb vaker hier iets gehaald en altijd valt het kwaliteit tegen. Patat is meestal slap of wordt gebakken in oude olie waardoor het raar smaakt. Kroket smaakte niet eens naar kroket. Broodje hamburger zit zoveel saus op dat het niet te eten is. Ik heb het idee dat eten hier niet met zorgvuldigheid wordt bereid. Dit is jammer want zo verliezen jullie je klanten aan de concurrent. Ik haal bijvoorbeeld alleen iets bij vinkennest als andere cafetaria’s in de buurt als gesloten zijn. Ik zou jullie dan ook graag een tip willen meegeven: werk aan jullie kwaliteit. Probeer een keer zelf het eten uit wat jullie aan mensen meegeven

Rakul
29 July 2022

Als je iets om 17:00 besteld is het wel eens lastig als het pas om 17:10 klaar is.

peter zeef
24 July 2022

het eten was lekker,lekker,lekker en nog eens lekker.jullie zijn klasse.

Strijdhaftig
20 July 2022

Altijd wel goed! maar soms worden er dingen vergeten en de laatste tijd wat meer, daar ben ik minder blij mee. Dus een verbeterpunt.

Raspe
19 July 2022

Geen

M.Juistenga
18 July 2022

bestelling was niet compleet bakje joppie saus ontbrak

Mij
17 July 2022
Petra
17 July 2022
Niebouw
16 July 2022

Ik heb nu meerdere malen een broodje hamburger special bakplaat besteld. Echter deze keer zag ik tijdens het wachten op bestelling dat ze de hamburger nu uit een oven haalde. Hamburger was deze keer ook veel droger en de zijkanten van de burger knetterhard. Normaal gesproken zie ik dat ze de burger in een pannetje gooien. Hier valt wat mij betreft wat te verbeteren.

Reaction from Het Vinkennest

Beste klant, Wij danken u voor uw feedback, wij hebben sinds kort een combi steamer, met het oog we moeten van het gas af, proberen we te achterhalen wat we er allemaal mee kunnen. Tot op heden bent u onze enige klacht over de hamburger, we zullen ons hierop wenden. En kijken hoe we dit beter kunnen doen.

Liesbeth
15 July 2022

Erg lekker, goed verzorgd! Vriendelijk personeel!

Strijd
9 July 2022

Goede cafetaria! Maar soms word er wel eens wat vergeten. Snap het vanwege drukte maar kan eigenlijk niet.

Steenbergen
4 July 2022
peter zeef
3 July 2022

ik wou eerst 3 steren geven,omdat wat ik bestelt heb niet alles aanwezig was.maar naar een telefoontje werd alles in orde gebracht.zelfs kwamen ze de milkshake naar mijn huis bezorgt.jullie zijn klasse,en het eten was heerlijk.

M zwarts
2 July 2022

Grote bestelling gedaan ,mooi op tijd klaar , heerlijke patat ! 👍

Wim Weening
2 July 2022

Het eten was goed maar al voor de 2 e keer op korte termijn was de bestelling niet compleet ,en dan bel je en zeggen ze kom maar ophalen misschien beter om het dan na te brengen het is hun fout en als ik het ophaal is mijn eten koud.

Anoniem
27 June 2022

Eten was lekker en de bakken waren goed gevuld

Liesbeth
26 June 2022

Zoals altijd, uitstekend!

Liesbeth
9 June 2022

Zoals altijd goede kwaliteit en kundig en zeer vriendelijk personeel!

Klant
4 June 2022

Patat en eierbal waren super goed en lekker. Echter we hadden tweemaal de Pikante nasischijf (vegetarisch) en bleek dat hier gewoon vlees in zat. Dit is erg jammer en hebben we uiteindelijk niet opgegeten.

Bert
31 May 2022

Ik heb een kwartier op mijn bestelling in de cafetaria moeten wachten

M zwarts
25 May 2022

Friet en snacks waren weer heerlijk.( zoals altijd) Maar toch een puntje.Wij hadden een online bestelling gedaan om de friet op te halen om 17.15 uur.Bij binnenkomst om 17.15 aangegeven dat ik een online bestelling kwam halen.We zijn er mee bezig werd er gezegd. Er kwamen steeds meer mensen binnen. Om 17.28 had ik mijn bestelling terwijl er mensen die later binnenkwamen eerder hun bestelling hadden. Dat vonden wij toch jammer.